Džem s rybízem

Střední
Ingredience
Jahody 700 g
Rybízová šťáva 1/2 l
Cukr 900 g

Postup přípravy:

Jahody s rybízovým protlakem dáme do porcelánového hrnku a zasypeme cukrem.

Druhý den přelijeme ovoce do kastrolu, povaříme, jahody cedníkem vybereme a šťávu vaříme za pečlivého zbírání pěny, až šťáva začne rosolovaťet.

Přidáme jahody a krátce povaříme. Jakmile džem maličko zchladne, naléváme jej do sklenic.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Džem s rybízem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web