Džem s rybízem

Střední
Ingredience
Jahody 700 g
Rybízová šťáva 1/2 l
Cukr 900 g

Postup přípravy:

Jahody s rybízovým protlakem dáme do porcelánového hrnku a zasypeme cukrem.

Druhý den přelijeme ovoce do kastrolu, povaříme, jahody cedníkem vybereme a šťávu vaříme za pečlivého zbírání pěny, až šťáva začne rosolovaťet.

Přidáme jahody a krátce povaříme. Jakmile džem maličko zchladne, naléváme jej do sklenic.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Džem s rybízem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web