Džem s rybízem

Střední
Ingredience
Jahody 700 g
Rybízová šťáva 1/2 l
Cukr 900 g

Postup přípravy:

Jahody s rybízovým protlakem dáme do porcelánového hrnku a zasypeme cukrem.

Druhý den přelijeme ovoce do kastrolu, povaříme, jahody cedníkem vybereme a šťávu vaříme za pečlivého zbírání pěny, až šťáva začne rosolovaťet.

Přidáme jahody a krátce povaříme. Jakmile džem maličko zchladne, naléváme jej do sklenic.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Džem s rybízem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web