Dýňový tataráček

moje hodnocení:

3,3

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g dýně
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dýni nakrájíme na malé kostky a dusíme v 1 dcl vody asi 15 minut doměkka. Přebytečnou vodu slijeme, dýni rozmixujeme, vmícháme najemno nakrájenou cibuli a vše ostatní.
2
Mažeme na počesnekované topinky.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jana bělochová
    jana bělochová |

    8. 9. 2006 10:47

    je to opravdu výborné,dělám tu samou i s cukety a zavařuji,vydrží celou zimu,teda když to nesníme.

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    8. 9. 2006 07:44

    S tím zavařováním to není špatný nápad.Ale asi bez té cibule.Tu bych přidala vždy čerstvou.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    8. 9. 2006 07:30

    Tak tohle vypadá poměrně zdravě a jednoduše.Sice to asi můj oblíbený tataráček zcela nenahradí,ale můžu to zkusit.Přemýšlím,jestli by se to nedalo zavařit.Dýní máme hodně,takže kdyby tento"tataráček"byl dobrý na topince,udělala bych si zásobičku..o))