Autor:

Dýňový kompot s rumem

Střední
Ingredience
Kyselina citronová 1 lžička
Voda 1 l
Hřebíček 3 ks
Skořice  
Hnědý rum  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Kostečky dýně namočíme asi na 24 hodin do vody s kyselinou citronovou, přidáme cukr a koření (1 celou skořici na 3 - 4 kila dýně), přivedeme k varu, povaříme do sklovata a plníme do sklenic (v každé by měl být tak jeden hřebíček), nahoru nalijeme rum, asi 3 lžičky a krátce zasterilujeme.

Já zavařuji v mikrovlnce, takže stačí, když se začnou dělat bublinky. Když plníme teplé, tak ušetříme čas i energii, ale pozor, v mikrovlnce pouze sklenice s omnia víčky, ne twist!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Dýňový kompot s rumem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web