Dýňový džus I.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      kg dýně
    • 1,2
      kg cukr krystal
    • 3
      l voda na zředění
    • 1
      lžička kyselina citronová
    • 2
      ks citron
    • 3,6
      lžička aroma Všechny drudy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dýni očistíme a nakrájíme na kousky.
2
Zalijeme vodou a citronovou šťávou a přidáme kyselinu citronovou.
3
Necháme stát do druhého dne.
4
Na druhý den obsah uvaříme doměkka, popřípadě přidáme aroma, a pak rozmixujeme.
5
Džus podáváme nebo zavaříme. Ředíme litr vody a litr džusu.

Komentáře k receptu

  • Honza
    Honza |

    19. 7. 2013 13:01

    Nikomu nevadí, že je ta fotka ukradená z fotobanky???

  • Kykiryki
    Kykiryki |

    3. 11. 2012 22:51

    Já vždy naliji horký džus do šroubovacích sklenic a rychle utáhnu víčko - zatím vždy bez problémů chytilo.

  • Iva
    Iva |

    3. 11. 2012 21:33

    Džus dejte do zavařovacích sklenic a sterilujte 20 min na 80.C.

  • šardule
    šardule |

    3. 11. 2012 20:42

    Konkurenční recept a kopie obrázku pumpkin juice in a glass, tam hledejte odpověď.

  • hadravovaa
    hadravovaa |

    3. 11. 2012 19:54

    dobrý den můžu vás poprosit - chtěla bych vědět jak se tento džus zavařuje -v jakých sklinkách a na kolik stupnu ja jsem totiž k tomu do ted nenašla odvahu-omlouvám se za dotaz a děkuji za odpověd