Autor:

Dýňové ragú (nejen) s masem

Snadné
Porce: 3
Ingredience
Dýně
oloupaná, pokrájená
600 g
Cibule 1 ks
Olej  
Maso
vepřové, drůbeží, králičí...
300 g
Pórek 1/2 ks
Červená paprika 1 ks
Česnek
2 -
3 stroužek
Vývar
nebo červené víno v kombinaci s vývarem
 
Rajský protlak
malý
1 plechovka
Sůl  
Pepř mletý  
Dýňové ragú (nejen) s masem

Postup přípravy:

Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme velmi drobně pokrájené maso, které také osmažíme. Po osmažení masa přidáme krátce osmažit ještě protlak s nasekaným česnekem a paprikou, zalijeme troškou vývaru, přisypeme pokrájenou dýni s pokrájeným pórkem a dusíme doměkka.
Dle potřeby osolíme, opepříme a během dušení dle potřeby podléváme. Podléváme velmi opatrně, nejlepší ragú je dušené téměř ve vlastní šťávě. Ragú by se nemělo ani zahušťovat, takže redukujeme pouze na nejnutnější obsah tekutiny.

Podáváme s rýží, bramborem nebo čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 17 x
1
4.88 17 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 17x)
Bylinky Zelené bylinky na jarním stole Články z

Komentáře k receptu: Dýňové ragú (nejen) s masem

Komentáře

  1. Zemanová   18.08.2015 | 18:51 | reagovat | závadný

    Bylo to výborné, autorovi děkuji za recept a vřele ho doporučuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web