Autor:

Dýňové ragú (nejen) s masem

Snadné
Porce: 3
Ingredience
Dýně
oloupaná, pokrájená
600 g
Cibule 1 ks
Olej  
Maso
vepřové, drůbeží, králičí...
300 g
Pórek 1/2 ks
Červená paprika 1 ks
Česnek
2 -
3 stroužek
Vývar
nebo červené víno v kombinaci s vývarem
 
Rajský protlak
malý
1 plechovka
Sůl  
Pepř mletý  
Dýňové ragú (nejen) s masem

Postup přípravy:

Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme velmi drobně pokrájené maso, které také osmažíme. Po osmažení masa přidáme krátce osmažit ještě protlak s nasekaným česnekem a paprikou, zalijeme troškou vývaru, přisypeme pokrájenou dýni s pokrájeným pórkem a dusíme doměkka.
Dle potřeby osolíme, opepříme a během dušení dle potřeby podléváme. Podléváme velmi opatrně, nejlepší ragú je dušené téměř ve vlastní šťávě. Ragú by se nemělo ani zahušťovat, takže redukujeme pouze na nejnutnější obsah tekutiny.

Podáváme s rýží, bramborem nebo čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1
5 7 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Dýňové ragú (nejen) s masem

Komentáře

  1. Zemanová   18.08.2015 | 18:51 | reagovat |

    Bylo to výborné, autorovi děkuji za recept a vřele ho doporučuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web