Autor:

DVOUBAREVNÁ ČOKOLÁDA

Snadné
Ingredience
Čokoláda
tmavá
1 ks
Bílá čokoláda 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Obě čokolády o stejné hmotnosti (např. 200g a 200g) zvlášť rozpustíme.

Do formiček (které jsme předem vypláchli studenou vodou) nalijeme do poloviny bílou čokoládu a dolijeme hnědou čokoládou.

Necháme ztuhnout v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: DVOUBAREVNÁ ČOKOLÁDA

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web