Autor:

DVOUBAREVNÁ ČOKOLÁDA

Snadné
Ingredience
Čokoláda
tmavá
1 ks
Bílá čokoláda 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Obě čokolády o stejné hmotnosti (např. 200g a 200g) zvlášť rozpustíme.

Do formiček (které jsme předem vypláchli studenou vodou) nalijeme do poloviny bílou čokoládu a dolijeme hnědou čokoládou.

Necháme ztuhnout v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Voňavý tvaroháč Tip na víkend: Tvaroh v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: DVOUBAREVNÁ ČOKOLÁDA

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web