Autor:

DVOUBAREVNÁ ČOKOLÁDA

Snadné
Ingredience
Čokoláda
tmavá
1 ks
Bílá čokoláda 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Obě čokolády o stejné hmotnosti (např. 200g a 200g) zvlášť rozpustíme.

Do formiček (které jsme předem vypláchli studenou vodou) nalijeme do poloviny bílou čokoládu a dolijeme hnědou čokoládou.

Necháme ztuhnout v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cukr - pochoutka, nebo bílý jed? A čím tedy vlastně sladit? Články z

Komentáře k receptu: DVOUBAREVNÁ ČOKOLÁDA

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web