Autor:

Důvod k rozvodu

Snadné
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Česnek
velké paličky
2 ks
Cibule
velké
3 ks
Paprika
sladká a pálivá
 
Sůl  
Olej  
Nové koření  
Pepř celý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček osolíme a v tlakovém hrnci ho spolu s několika kuličkami nového koření,pepře a 4 pokrájenými stroužky česneku uvaříme doměkka.
Pak ho necháme úplně vychladnout.Mezitím oloupeme zbylý česnek a cibuli nakrájíme na tenké plátky.Do šálku nalejeme asi 3 lžíce oleje,prolisujeme do něj přibližně 10 stroužků česneku,přidáme po lžičkce sladké a pálivé papriky a dobře promícháme.Studený bůček prošpikujeme zbylými stroužky česneku a hojně potřeme paprikovo-česnekovou pastou.
Na alobal dáme polovinu pokrájené cibule,položíme na ni bůček a ten zasypeme zbytkem cibule.Pečlivě zabalíme a na týden uložíme v chladničce.Pak krájíme na plátky a podáváme s bílým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Důvod k rozvodu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web