Autor:

Dušený květák na česneku

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Květák 500 g
Cibule 1 ks
Máslo 2 lžíce
Česnek
3-5
5 stroužek
Masox 1 šálek
Pepř mletý  
Sůl 1 špetka
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Očištěný květák vložíme do vroucí osolené vody, a uvaříme ho do poloměkka. Vodu slijeme, květák necháme okapat a rozebereme na růžičky. Na rozpáleném másle zpěníme jemně nasekanou cibuli s česnekem a zalijeme malým množstvím bujonu.

Do připraveného základu vložíme květák, na mírném ohni podusíme doměkka, dochutíme mletým pepřem, sekanou pažitkou a solí. Podáváme jako přílohu k drůbeži, k rybám nebo jako samostatný pokrm.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Zeleninové ragú s rajčaty Lehké recepty přímo od moře - část I. Články z

Komentáře k receptu: Dušený květák na česneku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web