Autor:

Dušený kadeřávek s ovesnými vločkami

Snadné
Ingredience
Kadeřávek 800 g
Cibule 2 ks
Sádlo 50 g
Vývar 250 ml
Pepř mletý 1 špetka
Cukr 1 špetka
Sůl 1 špetka
Ovesné vločky 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Kadeřávek očistíme a dáme na 15 minut vařit do osolené vody. Pak vyjmeme, drobně usekáme a dáme na nakrájenou zpěněnou cibuli, lehce osmažíme a zalijeme vývarem. Ochutíme pepřem, solí a špetkou cukru, přidáme vločky a 10 minut dusíme. Podáváme jako přílohu k masitým pokrmům nebo pečené drůbeži.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Dušený kadeřávek s ovesnými vločkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web