Autor:

Dušený kadeřávek s ovesnými vločkami

Snadné
Ingredience
Kadeřávek 800 g
Cibule 2 ks
Sádlo 50 g
Vývar 250 ml
Pepř mletý 1 špetka
Cukr 1 špetka
Sůl 1 špetka
Ovesné vločky 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Kadeřávek očistíme a dáme na 15 minut vařit do osolené vody. Pak vyjmeme, drobně usekáme a dáme na nakrájenou zpěněnou cibuli, lehce osmažíme a zalijeme vývarem. Ochutíme pepřem, solí a špetkou cukru, přidáme vločky a 10 minut dusíme. Podáváme jako přílohu k masitým pokrmům nebo pečené drůbeži.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Dušený kadeřávek s ovesnými vločkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web