Dušené zelí v rajčatové omáčce

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks bílé zelí
    • 2
      ks zelená paprika
    • 1
      ks cibule
    • 500
      ml rajčatová šťáva
    • 300
      g tuk
    • 300
      g hladká mouka
    • sůl
    • 6
      stroužek česnek 4-6

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné zelí nakrouháme, zalijeme rajčatovou omáčkou a přiklopíme pokličkou. Dusíme. Přidáme očištěnou na nudličky nakrájenou papriku.
2
Na tuku zpěníme cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jišku, rozředíme vodou povaříme a přidáme k zelí. Ochutíme česnekem rozetřeným se solí.
3
Podáváme k mletým masům nebo vepřové pečeni.
Zařazení: Přílohy Zeleninové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.