Autor:

Dušené maso na rajčatech

Střední
Ingredience
Maso
kuřecí nebo vepřové
500 g
Rajčata
(3 - 4) dle velikosti
4 ks
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Vegeta  
Voda  
Hladká mouka
na zahuštění
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Maso nakrájíme na nudličky a jemně osmahneme na oleji. Přilijeme přibližně 1 až 1,5 l vody a na vrch přidáme nakrájená rajčata na měsíčky. Osolíme, opepříme, dochutíme podle chuti a necháme dusit.

Až maso změkne, v hrnku si rozmícháme vodu s hladkou moukou. Tu nalijeme na maso a mícháme. Omáčka musí být opravdu hustá.

Necháme chvilku mouku uvařit a podáváme s těstovinami nebo bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Dušené maso na rajčatech

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný? Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný?
Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web