Dušené maso na rajčatech

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: darkfruit

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g maso kuřecí nebo vepřové
    • 4
      ks rajčata (3 - 4) dle velikosti
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • vegeta
    • voda
    • hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky a jemně osmahneme na oleji. Přilijeme přibližně 1 až 1,5 l vody a na vrch přidáme nakrájená rajčata na měsíčky. Osolíme, opepříme, dochutíme podle chuti a necháme dusit.
2
Až maso změkne, v hrnku si rozmícháme vodu s hladkou moukou. Tu nalijeme na maso a mícháme. Omáčka musí být opravdu hustá.
3
Necháme chvilku mouku uvařit a podáváme s těstovinami nebo bramborem.
Zařazení: Maso Vepřové Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.