Autor:

Dušené kuřecí maso v omáčce

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
1 kg
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Grilovací koření  
Hořčice  
Kečup - jemný  
Masox  
Solamyl (bramborový škrob)  
Rostlinný olej  
Citron  
Cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na oleji opražíme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme kuřecí maso (osolené, opepřené a okořeněné). Porce osmahneme a vyjmeme. Do kastrolu na 2 dcl vody, lžíci hořčice a kostku masoxu. Vložíme porce a dusíme doměkka. Maso vyjmeme a dochutíme omáčku. Lžíce kečupu, trochu cukru a citrónové štávy.

V hrnečku rozmícháme 2 lžičky solamylu ve vodě a vlijeme do omáčky, za míchání krátce provaříme. Na konec přidáme maso. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Dušené kuřecí maso v omáčce

Komentáře

  1. Kateřina   18.10.2014 | 13:07 | reagovat |

    Já jsem ještě přidala kukuřici, více hořčice a zjemnila smetanou a je to ještě lepší :-)

  2. Barča.l   19.08.2011 | 13:20 | reagovat |

    vynikající,rychlé,jednoduché a chutné....určitě zařazuji mezi oblíbené:)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web