Autor:

Dušené kedlubny

Střední
Ingredience
Kedlubna 600 g
Rostlinný olej 80 g
Vývar  
Cukr 1 lžíce
Máslo 30 g
Hladká mouka  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Kedlubny nakrájíme na nudličky, vložíme na rozpálený olej, osolíme, opepříme, přidáme cukr a mírně podlijeme vývarem. Dusíme doměkka. K měkkým kedlubnám přidáme lžíci másla a zaprášíme moukou. Promícháme a chvíli ještě podusíme. Můžeme také zahustit jíškou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Dušené kedlubny

Komentáře

  1. Martina   24.06.2016 | 23:19 | reagovat | závadný

    Dobrá večeře s celozrným pečivem když doma není nic v lednici a na zahrádce mladé kedluby :)
    letní véča paráda :)
    jednoduchost

  2. recepty73   08.01.2015 | 14:37 | reagovat | závadný

    ...dochucuji ještě octem, ale to už každý podle svého, my rádi sladkokyselé :-)

  3. Anonym   08.06.2007 | 17:46 | reagovat | závadný

    Dobrý den, tento recept děláme doma, jen kedlubny nastrouháme na hrubém struhadle a přidáváme stejně nakrouhanou i mrkev, občas rozdušenou zeleninu ještě zalijeme smetanou na vaření, trochou vývaru a dochutíme kari kořením. Děláme s bramborem a ani není potřeba žádné maso ...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web