Dušené brambory se slaninou a rajčaty

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg brambory menší
    • 160
      g slanina
    • 24
      ks malé cibulky nebo 6 větších
    • 6
      ks rajčata velká pevná
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce petrželka sekaná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli oloupejte, malé cibulky nechte vcelku, větší nakrájejte na osminky. Slaninu nakrájenou na kostičky dejte do kastrolu a smažte na ní cibuli do růžova. Mezitím rajčata přelijte vroucí vodou, aby slupka popraskala, oloupejte je, zbavte jadérek, nakrájejte na čtvrtky a přidejte do kastrolu, společně s nakrájenými oloupanými bramborami. Směs osolte a duste pod poklicí asi 25 minut. Občas zamíchejte, před dokončením můžete ještě přidat nakrájenou petrželku.
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.