Autor:

Dušená mrkev s dijonskou hořčicí

Střední
Ingredience
Mrkev 400 g
Hnědý cukr 1 lžíce
Máslo 40 g
Dijonská hořčice
1-2
2 lžíce
Jablečné víno  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Mrkev podusíme na másle, posypeme hnědým cukrem, osolíme, přidáme hořčici. Když se cukr rozpustí, zalijeme jablečným vínem a pod pokličkou dusíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Dušená mrkev s dijonskou hořčicí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť
Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí  Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web