Autor:

Durčina

Střední
Ingredience
Brambory 2 ks
Podmáslí 1/2 l
Zakysaná smetana  
Vejce 2 ks
Sůl  
Bobkový list  
Kmín  
Světlá jíška  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Brambory rozkrájíme na malé kostičky a dáme vařit na pár minut do menšího množství osolené vody. Přilijeme 1/2 litru podmáslí, přidáme 3 bobkové listy a kmín (dle chuti) a 5-10 minut vaříme.

Nakonec přilijeme kelímek zakysané smetany, rozkvedláme vajíčko a přisypeme světlou jíšku (opět podle chuti, jak každý rád hustou polévku) a chviličku povaříme, aby nebyla vajíčka syrová.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Durčina

Komentáře

  1. jolana matejovská   12.07.2009 | 8:33 | reagovat |

    uvařila,ochutnala a vůbec není špatná

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web