Autor:

Durčina

Střední
Ingredience
Brambory 2 ks
Podmáslí 1/2 l
Zakysaná smetana  
Vejce 2 ks
Sůl  
Bobkový list  
Kmín  
Světlá jíška  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Brambory rozkrájíme na malé kostičky a dáme vařit na pár minut do menšího množství osolené vody. Přilijeme 1/2 litru podmáslí, přidáme 3 bobkové listy a kmín (dle chuti) a 5-10 minut vaříme.

Nakonec přilijeme kelímek zakysané smetany, rozkvedláme vajíčko a přisypeme světlou jíšku (opět podle chuti, jak každý rád hustou polévku) a chviličku povaříme, aby nebyla vajíčka syrová.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Durčina

Komentáře

  1. jolana matejovská   12.07.2009 | 8:33 | reagovat | závadný

    uvařila,ochutnala a vůbec není špatná

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web