Autor:

Dublin Coodle

210 minut PT0H210M
Střední
Porce: 5
Ingredience
Brambory 2 kg
Anglická slanina 450 g
Vepřová klobása
nejkvalitnější
450 g
Cibule
velké (nakrájené na kolečka)
3 ks
Vývar 500 ml
Petrželka
čerstvě nasekaná
4 lžíce
Sůl  
Pepř drcený
na dochucení
 
Dublin Coodle

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory oloupejte, nakrájejte na větší kusy. Na pánvi opražte cibuli, nakrájenou slaninu a klobásky. Pokud jsou malé, ponechte je v celku, větší rozkrojte na dva až tři kusy. Mezitím uveďte do varu vývar a troubu předehřejte na 150 °C.
Do velkého těžkého pekáče s poklicí vrstvěte jednotlivé přísady a každou vrstvu hojně posypte petrželkou, osolte a opepřete. Zalijte vývarem tak, aby bylo všechno pokryto, přikryjte poklicí a vložte na 3 až 4 hodiny do trouby. Během přípravy kontrolujte, zda je v hrnci dost vývaru, mělo by ho být stále asi 1 cm nad hladinou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kanapky Trendy kanapky Články z

Komentáře k receptu: Dublin Coodle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web