Autor:

Dublin Coodle

210 minut PT0H210M
Střední
Porce: 5
Ingredience
Brambory 2 kg
Anglická slanina 450 g
Vepřová klobása
nejkvalitnější
450 g
Cibule
velké (nakrájené na kolečka)
3 ks
Vývar 500 ml
Petrželka
čerstvě nasekaná
4 lžíce
Sůl  
Pepř drcený
na dochucení
 
Dublin Coodle

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory oloupejte, nakrájejte na větší kusy. Na pánvi opražte cibuli, nakrájenou slaninu a klobásky. Pokud jsou malé, ponechte je v celku, větší rozkrojte na dva až tři kusy. Mezitím uveďte do varu vývar a troubu předehřejte na 150 °C.
Do velkého těžkého pekáče s poklicí vrstvěte jednotlivé přísady a každou vrstvu hojně posypte petrželkou, osolte a opepřete. Zalijte vývarem tak, aby bylo všechno pokryto, přikryjte poklicí a vložte na 3 až 4 hodiny do trouby. Během přípravy kontrolujte, zda je v hrnci dost vývaru, mělo by ho být stále asi 1 cm nad hladinou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zapečené brambory se slaninou Milované brambory Články z

Komentáře k receptu: Dublin Coodle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web