Autor:

Drůbkové špagety

Střední
Ingredience
Špagety 300 g
Kuřecí játra 300 g
Sterilovaný hrášek
Cibule
Rostlinný olej 8 lžíce
Kečup - jemný 6 lžíce
Parmazán  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Špagety uvaříme v osolené vodě a dáme okapat. Vařené drůbky (např. z polévky) pokrájíme na malé kousky a spolu s nadrobno pokrájenou cibulí je lehce osmahneme na oleji.

Potom přidáme kečup a sterilovaný hrášek. Necháme prohřát, promícháme se špagetami, urovnáme na mísu a posypeme parmezánem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1
Hovězí svíčková v růžovém pepři Recept na víkend: Hovězí svíčková v růžovém pepři Články z

Komentáře k receptu: Drůbkové špagety

Komentáře

  1. Radka Winklerova   12.12.2007 | 18:37 | reagovat |

    Tento recept mi připomina Maltezke narodni jidlo-CHENKA.Dela se z kraličiho masa marinovaneho v červenem vine,oleji,bob.list,nov.kořeni,pepř.Maso se orestuje,zalije vyvarem,3cibule na čtvrtky,přidame kečup,vino apodusime.Přisypeme hrašek a podavame na širokych nudlich.Je to jemne jidlo takže ti co jsou na pikantnosti radeji neskoušejte.My delame často a vzhledem k tomu,že je to narodni jidlo ma to určite neco do sebe

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web