Drůbkové špagety

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g špagety
    • 300
      g kuřecí játra
    • 1
      sterilovaný hrášek
    • 1
      cibule
    • 8
      lžíce rostlinný olej
    • 6
      lžíce kečup - jemný
    • parmazán
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špagety uvaříme v osolené vodě a dáme okapat. Vařené drůbky (např. z polévky) pokrájíme na malé kousky a spolu s nadrobno pokrájenou cibulí je lehce osmahneme na oleji.
2
Potom přidáme kečup a sterilovaný hrášek. Necháme prohřát, promícháme se špagetami, urovnáme na mísu a posypeme parmezánem.
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Radka Winklerova
    Radka Winklerova |

    12. 12. 2007 18:37

    Tento recept mi připomina Maltezke narodni jidlo-CHENKA.Dela se z kraličiho masa marinovaneho v červenem vine,oleji,bob.list,nov.kořeni,pepř.Maso se orestuje,zalije vyvarem,3cibule na čtvrtky,přidame kečup,vino apodusime.Přisypeme hrašek a podavame na širokych nudlich.Je to jemne jidlo takže ti co jsou na pikantnosti radeji neskoušejte.My delame často a vzhledem k tomu,že je to narodni jidlo ma to určite neco do sebe