Autor:

Drůbkové špagety

Střední
Ingredience
Špagety 300 g
Kuřecí játra 300 g
Sterilovaný hrášek
Cibule
Rostlinný olej 8 lžíce
Kečup - jemný 6 lžíce
Parmazán  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Špagety uvaříme v osolené vodě a dáme okapat. Vařené drůbky (např. z polévky) pokrájíme na malé kousky a spolu s nadrobno pokrájenou cibulí je lehce osmahneme na oleji.

Potom přidáme kečup a sterilovaný hrášek. Necháme prohřát, promícháme se špagetami, urovnáme na mísu a posypeme parmezánem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Drůbkové špagety

Komentáře

  1. Radka Winklerova   12.12.2007 | 18:37 | reagovat |

    Tento recept mi připomina Maltezke narodni jidlo-CHENKA.Dela se z kraličiho masa marinovaneho v červenem vine,oleji,bob.list,nov.kořeni,pepř.Maso se orestuje,zalije vyvarem,3cibule na čtvrtky,přidame kečup,vino apodusime.Přisypeme hrašek a podavame na širokych nudlich.Je to jemne jidlo takže ti co jsou na pikantnosti radeji neskoušejte.My delame často a vzhledem k tomu,že je to narodni jidlo ma to určite neco do sebe

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web