Drůbežovo-fazolový kotlík

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kuřecí játra
    • 1
      plechovka fazole velká plechovka - v rajčatové omáčce
    • 150
      g hlíva ústřičná
    • 1
      ks paprika čerstvá
    • 150
      g bambusové výhonky sterilované
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks cibule
    • kečup - jemný
    • solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý
    • chilli
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme na větší kousky nakrájená játra, hlívu ústřičnou a dusíme do měkka.
2
Je-li během dušení třeba, podlijeme vodou. Osolíme, opepříme, přilijeme fazole (i s omáčkou), nakrájenou papriku, bambusové výhonky, pórek nakrájený na větší kolečka a 4 lžíce kečupu.
3
Promícháme, přidáme chilli dle chuti a trochu solamylu pro zahuštění.
4
Ještě chvilinku prohřejeme a podáváme s bramboráčky nebo rýží.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    23. 10. 2010 15:21

    Maso, Bezmasé, tak jaké?