Autor:

Drůbežovo-fazolový kotlík

Snadné
Ingredience
Kuřecí játra 500 g
Fazole
velká plechovka - v rajčatové omáčce
1 plechovka
Hlíva ústřičná 150 g
Paprika
čerstvá
1 ks
Bambusové výhonky
sterilované
150 g
Pórek 1 ks
Cibule 1 ks
Kečup - jemný  
Solamyl (bramborový škrob)  
Sůl  
Pepř mletý  
Chilli  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme na větší kousky nakrájená játra, hlívu ústřičnou a dusíme do měkka.

Je-li během dušení třeba, podlijeme vodou. Osolíme, opepříme, přilijeme fazole (i s omáčkou), nakrájenou papriku, bambusové výhonky, pórek nakrájený na větší kolečka a 4 lžíce kečupu.

Promícháme, přidáme chilli dle chuti a trochu solamylu pro zahuštění.

Ještě chvilinku prohřejeme a podáváme s bramboráčky nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát s opečeným chlebem a kapary Víkendové grilovací menu Články z

Komentáře k receptu: Drůbežovo-fazolový kotlík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web