Autor:

Drůbeží řízečky se smetanou

Střední
Ingredience
Krůtí maso
krůtí nebo kuřecí řízek
4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Mouka  
Tuk  
Vývar
Instantní
 
Zakysaná smetana  
Rajský protlak  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Řízky rozdělíme na menší řízečky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na tuku krátce opečeme z obou stran a zalijeme asi 1/4 l vývaru a asi půl kelímkem zakysané smetany. Dobře rozmícháme a asi 10 min. podusíme. Pak přidáme 4 lžičky protlaku, dobře rozmícháme a už nevaříme.

Jako přílohu podáváme rýži.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží řízečky se smetanou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web