Autor:

Drůbeží kroketky

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
VAŘENÉ - nadrobno nakrájené
500 g
Máslo 2 lžíce
Hladká mouka 4 lžíce
Mléko 1 l
Vývar 1 l
Vejce 2 ks
Olej  
Strouhanka  
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek 2 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Z másla a mouky připravíme jíšku a za stálého míchání ji ředíme mlékem a vývarem. Povaříme na hustou omáčku, okořeníme pepřem solí a česnekem, vmícháme 1 vejce, přidáme maso a necháme vychladnout.

Z vychladlé hmoty tvoříme krokety (válečky nebo kuličky), obalujeme je v mouce, vajíčku, rozšlehaném s trochou vody, ve strouhance a na rozpáleném oleji smažíme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží kroketky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web