Autor:

Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou

Střední
Na těstíčko
Drůbeží játra 1 balíček
Vejce 3 ks
Polohrubá mouka
3-4
4 lžíce
Solamyl (bramborový škrob)
3-4, naturalmyl
4 lžíce
Koření
např. grilovací, kari, paprika, atd. - podle chuti
1 lžíce
Bylinky 1 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Rozmrazená játra obalíme v polohrubé mouce, namáčíme do těstíčka a smažíme do růžova. Když máme všechna játra osmažená, do výpeku dáme pokrájený libeček a necháme chvilku zarestovat. Pak přidáme jogurt, utřený česnek, zamícháme, osolíme nebo jinak upravíme. Omáčkou přeléváme řízečky.

Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2
4 3 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou

Komentáře

  1. ČernáLuna   05.05.2013 | 19:54 | reagovat |

    Já nevím.. jídlo bylo ve výsledku dobré, ale recept je hrozně odfláknutý... kde je postup na to těstíčko? Smíchat dohromady všechno, co nejsou "játra"? V surovinách chybí ingredience na omáčku. Nepatří náhodou něco, co je uvedeno v "na těstíčko" i do omáčky? Vyšla mi hrozně řídká. Stejně tak těstíčko bylo hrozně řídké, mouky jsem dávala snad třikrát tolik...

    Jako ve výsledku to šlo, ale ten odbytý recept je fakt k vzteku...

  2. Bronislav Puntik   20.10.2009 | 21:02 | reagovat |

    Vypadá to moc dobře, blíží se víkend tak to musím vyzkoušet :)

  3. Jana H.   17.01.2007 | 16:37 | reagovat |

    Autorka se právě přiřítila z práce.Pravdu má Gábina aHanka R. . Omáčka je opravdu teplá, ale když jí chce někdo studenou jako tatarku, nechť je tedy studená. Já dělám hodně ,hlavně kuřecí s jogurtem. Mám to ráda a tak vymyšlím recept, kde bych ten jogurt mohla uplatnit. A co se týče toho škrobu, přijde opravdu do těstíčka, je to tam popsané. S těmi ingrediencemi ať si každý dá jaké koření chce nebo nechce a do té omáčky také. Byl to jen nápad a hlavně pokus.Pro Jaroslavu O. já mám játra ráda vepřová , ale hklavně drůbeží, tak zkouším, co by se dalo z nich ještě udělat. Jo a té omáčky není moc, jen tak na přelití jako tatarkou.Všechny Vás zdravím. Jana H.

    1. vileminka   22.11.2011 | 9:10 | reagovat |

      nevidím, že by byl napsán škrob do těstíčka. :-(

  4. Gábina Houšková   17.01.2007 | 12:02 | reagovat |

    Aha, tak to asi bude teplá, četla jsem moc rychle :-)) Ale myslím, že studená by šla taky jako náhrada tatarky.

  5. Hana Rožníčková   17.01.2007 | 11:53 | reagovat |

    Také jsem usoudila, že omáčka je teplá. Snad se autorka ozve a vysvětlí.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web