Drůbeží játra s bazalkou

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 4
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení játra drůbeží játra
    • cibule
    • tuk
    • pepř mletý
    • bazalka čerstvá
    • petrželka
    • 1
      kelímek smetana malá
    • sůl
    • hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme pokrájená jatýrka, restujeme, přidáme pepř. Když jsou jatýrka měkká, přidáme sůl a zalijeme smetanou, zahustíme záklechtkou a přidáme nasekanou bazalku a petrželku. Jenom necháme chvíli přejít varem, aby bazalka pustila vůni a chuť.
2
Podáváme s rýží.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • sarka rudlova
    sarka rudlova |

    25. 4. 2013 14:41

    Rychlé, dobré!

  • stana
    stana |

    4. 7. 2012 10:17

    výborný, jednoduchý recept, moc jsme si pochutnali!

  • Paulix -
    Paulix - |

    27. 10. 2009 12:07

    Moc dobré... Játra zkouším pokaždé jinak, dnes jsem zkusil tyhle a moc chutnaly..

  • Tomáš Brouček
    Tomáš Brouček |

    6. 7. 2009 14:21

    Moc nám chutnalo, určitě zařadíme do našeho repertoáru :)

  • Stanislava Jirovcová
    Stanislava Jirovcová |

    30. 5. 2007 11:19

    Právě jsme po obědě, je to výborné, jemné.Dvojnásob chutná, když recept vybere a uvaří manžel!

  • Martina Baldrmanová
    Martina Baldrmanová |

    17. 8. 2006 13:45

    mě chutnalo,a moc! Akorát místo čerstvé bazalky,kterou jsem nesehnala,jsem dala sušenou.

  • nilda
    nilda |

    8. 6. 2006 22:38

    nechutnalo nám

  • Nathally
    Nathally |

    8. 6. 2006 17:41

    Hmmm... miluju takto přiravované játra... hned zítra to vyskouším... už se těším...:0))

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    8. 6. 2006 08:57

    Tohle zní dobře a voňavě...O)