Autor:

Drůbež - Stydlivé kuře

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
stehna
2 kg
Žampiony 300 g
Šunka 200 g
Feferonka 20 g
Rajčata 400 g
Česnek 30 g
Hladká mouka 200 g
Sůl 30 g
Olej 200 g
Bílé víno 2 dl
Máslo 200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Postup: Omyté kuře /stehna/ naporcujeme, osolíme, opečeme na tuku, podlijeme a v troubě necháme péct do měkka. Měkké maso vyjmeme. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a osmahneme dozlatova. Podlijeme vodou nebo vývarem, provaříme. Na másle orestujeme šunku nakrájenou na nudličky, žampióny s česnekem na plátky. Do směsi vložíme omyté na plátky nakrájená rajčata a šťávu z pečených kuřat. Dochutíme solí a feferonkami. Vše prohřejeme, přidáme víno a expedujeme. Při expedici kuřata přeléváme směsí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Drůbež - Stydlivé kuře

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web