Autor:

Drůbež - Stydlivé kuře

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
stehna
2 kg
Žampiony 300 g
Šunka 200 g
Feferonka 20 g
Rajčata 400 g
Česnek 30 g
Hladká mouka 200 g
Sůl 30 g
Olej 200 g
Bílé víno 2 dl
Máslo 200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Postup: Omyté kuře /stehna/ naporcujeme, osolíme, opečeme na tuku, podlijeme a v troubě necháme péct do měkka. Měkké maso vyjmeme. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a osmahneme dozlatova. Podlijeme vodou nebo vývarem, provaříme. Na másle orestujeme šunku nakrájenou na nudličky, žampióny s česnekem na plátky. Do směsi vložíme omyté na plátky nakrájená rajčata a šťávu z pečených kuřat. Dochutíme solí a feferonkami. Vše prohřejeme, přidáme víno a expedujeme. Při expedici kuřata přeléváme směsí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Drůbež - Stydlivé kuře

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web