Autor:

Dršťková polévka z ovesných vloček

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Celer 1 ks
Ovesné vločky
3-4
4 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Máslo 1 lžíce
Česnek 3 stroužek
Masox 1/2 kostka
Mletá paprika 2 lžička
Majoránka  
Sůl  
Voda 2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Ovesné vločky a mouku osmahneme na oleji, zalijeme vodou a dobře rozmícháme. Přidáme očištěnou, na nudličky pokrájenou nebo nahrubo nastrouhanou zeleninu, masox, a povaříme. Rozehřáté máslo smícháme s mletou paprikou a vmícháme spolu s rozetřeným česnekem do polévky a ještě povaříme. Polévku dochutíme majoránkou, osolíme a podáváme s chlebem nebo s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Reklama
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Dršťková polévka z ovesných vloček

Komentáře

  1. Lenka   17.01.2008 | 13:14 | reagovat |

    Polévka je moc dobrá, jen jsem vynechala mouku a zeleninu a papriku přidala k vločkám.

  2. eva   07.04.2005 | 18:32 | reagovat |

    Na polievocke sme si pochutnali...vdaka

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web