Autor:

Dršťková polévka z bedel

30 minut PT0H30M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Olej 8 lžíce
Cibule 2 ks
Bedly jedlé 6 ks
Sůl  
Pepř drcený  
Kmín  
Voda  
Masox 1 kostka
Hladká mouka  
Mléko  
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájené cibule. Přidáme na kousky nakrájené bedly a malinko podlejeme. Ochutíme solí, pepřem, kmínem a zalejeme vodou a přidáme masox.

Až budou bedly poměrně měkké, zahustíme jíškou z mouky a mléka.

Dochutíme majoránkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Dršťková polévka z bedel

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web