Autor:

Dršťková polévka z bedel

30 minut PT0H30M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Olej 8 lžíce
Cibule 2 ks
Bedly jedlé 6 ks
Sůl  
Pepř drcený  
Kmín  
Voda  
Masox 1 kostka
Hladká mouka  
Mléko  
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájené cibule. Přidáme na kousky nakrájené bedly a malinko podlejeme. Ochutíme solí, pepřem, kmínem a zalejeme vodou a přidáme masox.

Až budou bedly poměrně měkké, zahustíme jíškou z mouky a mléka.

Dochutíme majoránkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Tip na víkend: Domácí farmářské menu Články z

Komentáře k receptu: Dršťková polévka z bedel

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web