Drožďovka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Jafin

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček droždí
    • 1
      ks cibule
    • máslo
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks brambory
    • 1
      svazek petržel
    • sůl
    • 1
      ks masox
    • 0,5
      lžička bazalka
    • 0,5
      lžička saturejka
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle zpěníme cibulku, přidáme droždí a osmahneme dozlatova. Zalijeme 1,5 l vody, přidáme nastrouhanou zeleninu, masox, 3 kuličky pepře, bazalku, saturejku a povaříme asi 20 minut. Saturejka a bazalka úplně změní chuť polévky a komu droždí nevoní, tak by mohl být překvapen, co tohle koření dokáže zamaskovat.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    23. 5. 2006 10:05

    Paní Pavlínko,klidně přidejte..já ho tam občas také dávám a vůbec tam nevadí..o))

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    23. 5. 2006 09:59

    Drožďovku dělávám,máme ji rádi.Ty bylinky vyzkouším.Příjemná změna.Možná přidám 1 vejce,pro zahuštění.