Drožďové knedlíčky do polévky II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 30
      g tuk
    • 50
      g droždí
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • petrželová nať
    • 4
      lžíce mléko
    • 100
      g strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi rozpustit tuk, do něj nadrobit droždí a zahřívat do rozpuštění. Pak odstavit a přidat vejce, sůl, petrželovou nať, mléko a tolik strouhanky, aby bylo možné dělat knedlíčky. Vaříme 3-5 minut.
2
Dávám je do zeleninové polévky s ovesnými vločkami.

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    10. 10. 2010 13:06

    Zavářky do polévek

  • Misa Lanska
    Misa Lanska |

    15. 6. 2007 17:54

    Já je dávám do kuřecího vývaru - naprosto geniální. Jen nedávám mléko a dávám majoránku a česnek. Česnek samozřejmě rozmačkaný.