Drožďová pomazánka VI.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      balíček droždí
    • 1
      lžíce strouhanka
    • 2
      lžíce mléko
    • 2
      ks vejce celá
    • 1
      lžíce hořčice
    • 3
      ks nakládané okurky
    • 150
      g gothaj
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
POSTUP
2
Nadrobno nakrájejte cibulku a na másle nebo Ramě osmahněte. Přidejte rozdrobené droždí a čekejte do vysmrádnutí a roztopení droždí. Salám nakrájejte na kratší nudličky a přidejte na pánev. Přidejte lžíci hořčice, nadrobno nakrájenou okurku a trochu mléka. Dle chuti osolte a opepřete. Zasypejte strouhankou a mlékem dolijte na hustší kaši. Nakonec přidejte celá vajíčka a zamíchejte.
3
POZOR
4
Jestli chcete umocnit chuť pomazánky, stavte se cestou u pekaře a pořiďte si ještě teplý chléb. Máte-li topinkovač, stačí trochu nahřát chléb i týden starý. Místo jedné lžíce mléka můžete přidat lžíci okurkového láku.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.