Autor:

Drožďová pomazánka VI.

Ingredience
Droždí 2 balíček
Strouhanka 1 lžíce
Mléko 2 lžíce
Vejce
celá
2 ks
Hořčice 1 lžíce
Nakládané okurky 3 ks
Gothaj 150 g
Cibule 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

POSTUP Nadrobno nakrájejte cibulku a na másle nebo Ramě osmahněte. Přidejte rozdrobené droždí a čekejte do vysmrádnutí a roztopení droždí. Salám nakrájejte na kratší nudličky a přidejte na pánev. Přidejte lžíci hořčice, nadrobno nakrájenou okurku a trochu mléka. Dle chuti osolte a opepřete. Zasypejte strouhankou a mlékem dolijte na hustší kaši. Nakonec přidejte celá vajíčka a zamíchejte. POZOR Jestli chcete umocnit chuť pomazánky, stavte se cestou u pekaře a pořiďte si ještě teplý chléb. Máte-li topinkovač, stačí trochu nahřát chléb i týden starý. Místo jedné lžíce mléka můžete přidat lžíci okurkového láku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Drožďová pomazánka VI.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web