Drožďová polévka II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
20 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • polévka
    • 1
      plechovka hrášek s mrkví (od Bonduelle)
    • masox
    • cibule
    • máslo
    • 1
      kostka droždí
  • kapání
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce mléko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle opečeme hrášek s mrkví, postačí jen chvilku, zelenina je krásně měkká, dolijeme vodou a přidáme masox (na 0,75 litru = 1 kostka masoxu). V jiném hrnci si na másle (může být trochu více, lépe se spojí s rozpuštěným droždím) opečeme cibuli, k cibuli přidáme droždí a necháme rozpustit, přidáme do polévky. V hrníčku si smícháme ingredience na kapání a vlijeme do polévky, ihned rozmícháme a chvíli povaříme.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • STENLY  BOBO
    STENLY BOBO |

    3. 4. 2017 09:08

    je to zajímavé,určitě vyzkouším něco nového ;-)

  • Láďa Dorazin
    Láďa Dorazin |

    21. 1. 2009 11:22

    Polévky, to je moje!! Tahle je velmi zajímavá!

  • Eva Schmiedová
    Eva Schmiedová |

    21. 1. 2009 10:19

    ahoj ženy já i muž milujem polévky a tuto mohu jen doporučit,je rychlá a chutná dávám1

  • Pavel Weinert
    Pavel Weinert |

    17. 10. 2007 21:57

    Docela to šlo dělám ji jinak