Autor:

Drožďová polévka II.

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
polévka
Hrášek
s mrkví (od Bonduelle)
1 plechovka
Masox  
Cibule  
Máslo  
Droždí 1 kostka
kapání
Vejce 1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Mléko 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle opečeme hrášek s mrkví, postačí jen chvilku, zelenina je krásně měkká, dolijeme vodou a přidáme masox (na 0,75 litru = 1 kostka masoxu). V jiném hrnci si na másle (může být trochu více, lépe se spojí s rozpuštěným droždím) opečeme cibuli, k cibuli přidáme droždí a necháme rozpustit, přidáme do polévky. V hrníčku si smícháme ingredience na kapání a vlijeme do polévky, ihned rozmícháme a chvíli povaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Drožďová polévka II.

Komentáře

  1. Láďa Dorazin   21.01.2009 | 11:22 | reagovat |

    Polévky, to je moje!! Tahle je velmi zajímavá!

  2. Eva Schmiedová   21.01.2009 | 10:19 | reagovat |

    ahoj ženy já i muž milujem polévky a tuto mohu jen doporučit,je rychlá a chutná dávám1

  3. Pavel Weinert   17.10.2007 | 21:57 | reagovat |

    Docela to šlo dělám ji jinak

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web