Autor:

Dřevorubecký kastrůlek

Střední
Ingredience
Brambory 1/2 kg
Anglická slanina 250 g
Cibule
velká
1 ks
Vejce 8 ks
Žampiony 250 g
Rostlinný olej 1 lžíce
Sůl  
Kmín  
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Z hub, Uzeniny

Žampióny očistíme, rozkrájíme a podusíme. Poté je osolíme a okořeníme kmínem.

Nadrobno pokrájenou cibuli a anglickou slaninu nakrájenou na kostky orestujeme a smícháme se žampióny.

Ke směsi přidáme vařené brambory, nakrájené na plátky, vše důkladně promícháme, osolíme, opeřpíme a zalijeme rozšlehanými vejci. Zapečeme v troubě asi 30 minut.

Před podáváním posypeme jemně krájenou pažitkou.

Vhodným doplňkem je rajčatový salát nebo sladkokyselá okurka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Dřevorubecký kastrůlek

Komentáře

  1. koukrová   26.03.2013 | 18:38 | reagovat |

    Výborné, rychlé, chutné

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web