Autor:

Dřevorubecký kastrůlek

Střední
Ingredience
Brambory 1/2 kg
Anglická slanina 250 g
Cibule
velká
1 ks
Vejce 8 ks
Žampiony 250 g
Rostlinný olej 1 lžíce
Sůl  
Kmín  
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Z hub, Uzeniny

Žampióny očistíme, rozkrájíme a podusíme. Poté je osolíme a okořeníme kmínem.

Nadrobno pokrájenou cibuli a anglickou slaninu nakrájenou na kostky orestujeme a smícháme se žampióny.

Ke směsi přidáme vařené brambory, nakrájené na plátky, vše důkladně promícháme, osolíme, opeřpíme a zalijeme rozšlehanými vejci. Zapečeme v troubě asi 30 minut.

Před podáváním posypeme jemně krájenou pažitkou.

Vhodným doplňkem je rajčatový salát nebo sladkokyselá okurka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Dřevorubecký kastrůlek

Komentáře

  1. koukrová   26.03.2013 | 18:38 | reagovat |

    Výborné, rychlé, chutné

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web