Autor:

Dort "Kořenov" (nepečený)

Střední
Ingredience
Měkký tvaroh 2 ks
Mléko 1/2 l
Máslo
osminka
 
Vanilkový pudink 2 balíček
Žloutek 1 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Cukr krupice 150 g
Kakao 2 lžíce
Hnědý rum 4 lžíce
Dětské piškoty  balíček
Ovoce
kompotované (ananas, mandarinky)
 
Kokos
nebo nastrouhané ořechy na posypání
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dorty

Utřeme máslo, žloutek, cukr, přidáme tvaroh, vychlazený uvařený pudink a do hladka vyšleháme. Krém rozdělíme na 2 stejné díly, do jednoho vmícháme kakao a rum.

Do dortové formy vymazané tukem a vysypaném kokosem nebo oříšky klademe piškoty, ovoce a zalijeme světlým krémem. Dále rozložíme zbylé piškoty a tmavý krém dáme nahoru. Posypeme kokosem nebo oříšky, zakryjeme alobalem a dáme na 12-24 hod. do ledničky. Před podáváním ozdobíme šlehačkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Dort "Kořenov" (nepečený)

Komentáře

  1. Kořenov   15.08.2012 | 13:51 | reagovat | závadný

    Jsem z Kořenova, ale takový dort jsem ještě nejedla, tak si ho možná upeču :-D

  2. hennebenne   10.05.2011 | 19:35 | reagovat | závadný

    MOc děkuji za opravu receptu. Dort je naprosto dokonalý <3 . Všem doporučuji ;-)

  3. henne benne   15.11.2010 | 18:25 | reagovat | závadný

    Co je to 0,13 ks másla?

    1. Tereza T   16.11.2010 | 11:22 | reagovat | závadný

      Dobrý den, recept je opraven, děkujeme za upozornění.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web