Autor:

Dorajaki

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Vejce 3 ks
Cukr krupice 75 g
Hnědý rum 1 lžička
Med 2 lžíce
Hladká mouka 200 g
Prášek do pečiva 1 lžička
Mléko 85 ml
Olej  
Dorajaki

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Moučníky, Sladké, Dezerty

V misce míchejte vejce, cukr, rum a med tak dlouho, dokud se na povrchu nezačnou tvořit bublinky.
Poté přidejte mouku smíchanou s kypřícím práškem a vytvořte hustější těsto.
Nakonec přidejte ohřáté mléko.

Těsto na pánvi rozlévejte na velikost lívance a smažte na jemné vrstvě oleje.
Dva hotové lívance spojte ankem. Množství anka je jen na vás.

- Pokud to s mícháním přeženete, dorajaki nebudou tolik nadýchané a bude vás zbytečně bolet ruka.
- Jestliže nemáte anko, použijte Babicovu ponožku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Dorajaki

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web