Domácí toffife

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kondenzované mléko
    • 0,5
      balíček lískové oříšky
    • 1
      čokoláda na vaření
    • 50
      g ztužený tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V tlakovém hrnci vaříme 45 min. salko. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s tukem, vymícháme do hladké polevy. Do otvoru plastové formy (od bomboniéry) nalijeme trochu čokolády, lžičkou nandáme trochu karamelu, obalíme oříšek (ještě lepší budou opražené) a dáme na čokoládu, zalijeme čokoládou, necháme ztuhnout v ledničce.
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Eva Červenková
    Eva Červenková |

    1. 11. 2008 10:03

    obalí se jenom ten oříšek v karamelu, to se položí na vrstvu čokolády a čokoládou se to opět zalije..

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    31. 10. 2008 19:46

    Hmmm, super varianta, jen trochu mi není jasné-čokoláda, karemel a ten oříšek jako obalit v tom karamelu? Jinak dávám do oblíbených, vypadá to jednoduché a rychlé a Vánoce jsou za dveřma.