Domácí taveňák dle Ládi Hrušky

Ingredience
Měkký tvaroh
tvaroh v pozlátku, né vaničkový!
1 balení
Jedlá soda 1 lžička
Máslo
plátek 1 cm
 

Postup přípravy:

Postup zvládne jistě každý :) Tvaroh v misce utřeme se solí. Přidáme lžičku sody a pořádně zamícháme. Takto to necháme 10 minut ležet. V rendlíku si mezitím rozpustíme 1cm z kostky másla.
Rozpuštěné máslíčko si smícháme s tvarohem a znovu promícháme. Tuto směs ponecháme chladit v misce v ledničce a dá se říci, že je hotovo. Tedy základ taveňáku. Nyní si můžeme dle vlastních chutí přidat cokoliv máme rádi. Bylinky apod.

Nezapomeňte že Láďa Hruška použil tvaroh v pozlátku, ten ve vaničce se na toto nepoužívá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Domácí taveňák dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové, nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové, nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web