Domácí taveňák dle Ládi Hrušky

Ingredience
Měkký tvaroh
tvaroh v pozlátku, né vaničkový!
1 balení
Jedlá soda 1 lžička
Máslo
plátek 1 cm
 

Postup přípravy:

Postup zvládne jistě každý :) Tvaroh v misce utřeme se solí. Přidáme lžičku sody a pořádně zamícháme. Takto to necháme 10 minut ležet. V rendlíku si mezitím rozpustíme 1cm z kostky másla.
Rozpuštěné máslíčko si smícháme s tvarohem a znovu promícháme. Tuto směs ponecháme chladit v misce v ledničce a dá se říci, že je hotovo. Tedy základ taveňáku. Nyní si můžeme dle vlastních chutí přidat cokoliv máme rádi. Bylinky apod.

Nezapomeňte že Láďa Hruška použil tvaroh v pozlátku, ten ve vaničce se na toto nepoužívá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Domácí taveňák dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web