Domácí přesnídávka dle Ládi Hrušky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 10
      ks jablka
    • 2
      ks banány
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 5
      lžíce cukr
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 2
      hrnek voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Začneme tím, že si do hrnce vložíme oloupaná a nastrouhaná jablka. K tomu přidáme banány nakrájené na kolečka. Podlijeme hrnkem vody a začneme vařit. Přidáme veškerý cukr a vaříme cca deset až patnáct minut.
2
Během toho si v hrnku vody rozmícháme práškový puding, který pak přilijeme k ovoci. Vaříme dál, minimálně 5 minut.
3
Vzniklou hmotu pak nalejeme do sklenic či jiných vhodných nádob. Ponecháme vychladnout, a je hotovo :)
4
Je to opravdu mňamka!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.