Domácí prejt

Střední
Ingredience
Vepřové maso 400 g
Vepřová játra 100 g
Žemle 2 ks
Česnek  
Nové koření  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso uvaříme do měkka. Hrubě umeleme, přidáme jemně umletá játra a v mléce namočené a rovnějž rozemleté žemle. Okořeníme a pečlivě rozmícháme, dle potřeby ředíme ovarovou polévkou. Pečeme v troubě v pekáči (vymazaném a strouhankou vysypaném).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Domácí prejt

Komentáře

  1. ZANETA KUCAKOVA   22.01.2007 | 8:19 | reagovat |

    CHVALIM VAS RECEPT ZIJI V ZAHRANICI UZ 12 LET A PO TAKOVE DLOUHE DOBE JSME SI POCHUTNALI CELA RODINA DEKUJEME.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web