Domácí prejt

Střední
Ingredience
Vepřové maso 400 g
Vepřová játra 100 g
Žemle 2 ks
Česnek  
Nové koření  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso uvaříme do měkka. Hrubě umeleme, přidáme jemně umletá játra a v mléce namočené a rovnějž rozemleté žemle. Okořeníme a pečlivě rozmícháme, dle potřeby ředíme ovarovou polévkou. Pečeme v troubě v pekáči (vymazaném a strouhankou vysypaném).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Domácí prejt

Komentáře

  1. ZANETA KUCAKOVA   22.01.2007 | 8:19 | reagovat | závadný

    CHVALIM VAS RECEPT ZIJI V ZAHRANICI UZ 12 LET A PO TAKOVE DLOUHE DOBE JSME SI POCHUTNALI CELA RODINA DEKUJEME.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web