Domácí paštika dle Ládi Hrušky

Ingredience
Kuřecí játra 500 g
Máslo 1,5 kostka
Majoránka  
Sůl 1 lžička
Pepř mletý  
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Smetana 1 dl
Sušené brusinky 1 hrst
Mandle 1 hrst

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Chuťovky

Játra nejprve důkladně opláchneme pod vodou, rozkrájíme na kousky a odstraníme blány. Na pánvi osmahneme cibulku, nejlépe na másle. K osmahlé cibulce pak přidáme majoránku a česnek. Po chvilce tam přihodíme i játra, které restujeme po dobu cca deseti minut.

Po této době celou směs přesuneme do vyšší, vhodné nádoby. Přidáme ještě sůl, pepř a půl kostky másla. Toto celé pak pěkně promixujeme tyčovým mixérem.

Láďa Hruška doporučil paštiku zjemnit panákem smetany.
Pokud máme rádi, můžeme přidat i nasekané mandle a brusinky.

Hotovou paštiku pak necháme vychladit v ledničce a můžeme podávat.
Nejlepší je, tuto výbornou domácí paštiku zkonzumovat do pěti dnů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Domácí paštika dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web