Domácí játrovka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg drůbeží játra
    • 1
      kg maso
    • 1
      ks cibule
    • 50
      g sůl
    • pepř mletý
    • 1
      kg ovar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechno pomeleme, pokud chceme mít paštiku jemnou, vše meleme alespoň 3 krát! Osolíme, trochu opepříme a dobře promícháme a plníme do 3/4 sklenic. Zavařujeme asi 2 1/2-3 hodiny při 100 °C.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • miki
    miki |

    20. 12. 2006 21:27

    Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.