Autor:

Domácí jahodová zmrzlina

Snadné
Ingredience
Jahodový protlak
čerstvé jahody rozmixujeme a přecedíme přes jemné nekovové sítko
1 l
Smetana 3/4 l
Cukr krupice 180 g
Domácí jahodová zmrzlina

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené, Dezerty

Polovinu smetany ušleháme a druhou polovinu promícháme s jahodovým protlakem a cukrem.
Nakonec zamícháme ušlehanou smetanu a dáme zmrazit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 11 x
1-
4.55 11 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 11x)
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Domácí jahodová zmrzlina

Komentáře

  1. monča   30.12.2015 | 19:58 | reagovat | závadný

    super ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  2. ALDA   23.06.2014 | 23:03 | reagovat | závadný

    pěkný recept určitě vyzkouším :-) :-) ;-)

  3. Justýnka   13.06.2014 | 11:22 | reagovat | závadný

    je výborná, jednoduchá
    všem moc chutnala :-)

  4. Karolínka   25.07.2013 | 11:34 | reagovat | závadný

    Jahodová zmrzlina je božská ;-) :-D :-D :-D <:-) :-)) 8-) :-)

  5. adampufle   07.04.2013 | 8:47 | reagovat | závadný

    dobre :-) :-[ <:-) :-S :-) :-) :-) :-) :-)

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web