Domácí jahodová zmrzlina

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l jahodový protlak čerstvé jahody rozmixujeme a přecedíme přes jemné nekovové sítko
    • 0,8
      l smetana
    • 180
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Polovinu smetany ušleháme a druhou polovinu promícháme s jahodovým protlakem a cukrem.
2
Nakonec zamícháme ušlehanou smetanu a dáme zmrazit.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Monča
    Monča |

    30. 12. 2015 20:00

    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  • monča
    monča |

    30. 12. 2015 19:58

    super ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • Tom007
    Tom007 |

    15. 6. 2015 07:18

    Doporučuji vyzkoušet také domácí nanuky. Máme vyzkoušené, že vydrží déle a nezmizí tak rychle. Formy na nanuky zde: http://www.az-domacnost.cz/e/search?word=nanuk

  • ALDA
    ALDA |

    23. 6. 2014 23:03

    pěkný recept určitě vyzkouším :-) :-) ;-)

  • Justýnka
    Justýnka |

    13. 6. 2014 11:22

    je výborná, jednoduchá všem moc chutnala :-)

  • Karolínka
    Karolínka |

    25. 7. 2013 11:34

    Jahodová zmrzlina je božská ;-) :-D :-D :-D <:-) :-)) 8-) :-)

  • adampufle
    adampufle |

    7. 4. 2013 08:47

    dobre :-) :-[ <:-) :-S :-) :-) :-) :-) :-)

  • augustyna
    augustyna |

    10. 6. 2012 20:57

    mam vyzkousen tento recept: na kousky nakrajene zmrazene jahody namixovat s cukrem a tvarohem a zmrzlina je ihned k podavani, nemusi se cekat na zmrazeni a je vynikajici

  • anna
    anna |

    15. 5. 2012 13:21

    ano je dobra ... :-!

  • lukik
    lukik |

    9. 1. 2011 15:15

    :-D :-D :-D :-D :-D 8-) :-$ :-!

  • Šárka Rudlová
    Šárka Rudlová |

    10. 12. 2008 19:18

    Dělala jsem v létě a je moc dobrá, jen mi ty jahody spadly na dno misky a nahoře bylo zase víc té smetany, možná jsem měla ještě moc velké kusy jahod. Ale dávám za 1.

  • Šárka Rudlová
    Šárka Rudlová |

    11. 6. 2008 10:36

    Výborné!!! Málem jsem to snědla dokonce ještě nezmrazené :-)

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    20. 1. 2006 08:40

    Do mixeru dám zmrazené jahody,zasypu moučkovým cukrem a naliji trochu plnotučného mléka.Rozmixuji a je to.Hned podáváme.Dobrá je i borůvková.Zkuste.

  • Naďa
    Naďa |

    23. 6. 2005 15:54

    K této zmrzlině musím napsat,že je moc dobrá.Ale po jedné,zcela náhorné zkušenosti,dělám něco mnohem jednoduššího.Všichni znáte jahodovou pěnu,že? Z bílků,cukru a jahod,tak tohle donesla naše sousedka manželovi,když jsem nebyla doma.Manžel zrovna neměl chuť na sladké,tak pěnu shrnul do krabičky a dal jí do mražáku.Asi po třech dnech jsme pěnu vytáhli a můžu vám říct,že lepší jahodovou zmrzlinu jsem nejedla. A teď to dělám záměrně...

  • lucka k.
    lucka k. |

    21. 6. 2005 21:29

    Velice dobre a jednoduche. Jahody muzete nahradit ovocem, ktere mate radi, popripade i kombinovat.