Autor:

Domácí chléb IV.

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 1 kg
Ocet 2 lžíce
Droždí 50 g
Kmín 3 lžička
Voda  
Sůl 3 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Z droždí a vody uděláme kvásek, který nasypeme do mouky, uválíme těsto a necháme kynout cca 1/2 hodiny. Těsto proválíme, vyválíme z něj šišku a dáme na plech posypaný moukou. Necháme ještě 1/2 hodiny kynout. Dáme do vytopené trouby, necháme 1/4 hodiny péct prudce, poté 3/4 hodiny dopéct při nižší teplotě. Průběžně potíráme vodou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Na vdolky i do buchet. Skvělá domácí povidla ze švestek a hrušek Články z

Komentáře k receptu: Domácí chléb IV.

Komentáře

  1. jan   01.06.2011 | 11:01 | reagovat |

    jamam rat chleba aletakdlouho se peče uteho pečeni chlebu klidne usnu :-|

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web