Autor:

Domácí chléb IV.

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 1 kg
Ocet 2 lžíce
Droždí 50 g
Kmín 3 lžička
Voda  
Sůl 3 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Z droždí a vody uděláme kvásek, který nasypeme do mouky, uválíme těsto a necháme kynout cca 1/2 hodiny. Těsto proválíme, vyválíme z něj šišku a dáme na plech posypaný moukou. Necháme ještě 1/2 hodiny kynout. Dáme do vytopené trouby, necháme 1/4 hodiny péct prudce, poté 3/4 hodiny dopéct při nižší teplotě. Průběžně potíráme vodou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Domácí chléb IV.

Komentáře

  1. jan   01.06.2011 | 11:01 | reagovat |

    jamam rat chleba aletakdlouho se peče uteho pečeni chlebu klidne usnu :-|

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web