Domácí chléb IV.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hladká mouka
    • 2
      lžíce ocet
    • 50
      g droždí
    • 3
      lžička kmín
    • voda
    • 3
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z droždí a vody uděláme kvásek, který nasypeme do mouky, uválíme těsto a necháme kynout cca 1/2 hodiny. Těsto proválíme, vyválíme z něj šišku a dáme na plech posypaný moukou. Necháme ještě 1/2 hodiny kynout. Dáme do vytopené trouby, necháme 1/4 hodiny péct prudce, poté 3/4 hodiny dopéct při nižší teplotě. Průběžně potíráme vodou.
Zařazení: Pokrmy Pečivo

Komentáře k receptu

  • jan
    jan |

    1. 6. 2011 11:01

    jamam rat chleba aletakdlouho se peče uteho pečeni chlebu klidne usnu :-|