Autor:

Domáca šunka

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 1,1 kg
Rychlosůl 20 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky, nasypeme rychlosůl, promícháme v míse, dáme do lahve z umělé hmoty od octu, utlačíme vařečkou. Otevřené dáme do ledničky na 24 hodin,

Potom láhev uzavřeme avaříme 5 minut na 90°C, dále 1,5 hod. na 70-80°C.

Hotové uchováváme v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Domáca šunka

Komentáře

  1. Zdenek   18.06.2011 | 10:37 | reagovat | závadný

    Takto to taky jde, ale pro lepší chuť doporučuji normální sůl, dochutit kořením, může být pepř, provensálské bylinky, nebo co kdo rád. Pouze je nutné maso nechat uležet 2 - 3 dny. :-)) Zkoušel jsem to i s drůbežim a hovězím masem a výsledky byly překvapivě dobré. ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web