Autor:

Domáca šunka

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 1,1 kg
Rychlosůl 20 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky, nasypeme rychlosůl, promícháme v míse, dáme do lahve z umělé hmoty od octu, utlačíme vařečkou. Otevřené dáme do ledničky na 24 hodin,

Potom láhev uzavřeme avaříme 5 minut na 90°C, dále 1,5 hod. na 70-80°C.

Hotové uchováváme v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Domáca šunka

Komentáře

  1. Zdenek   18.06.2011 | 10:37 | reagovat |

    Takto to taky jde, ale pro lepší chuť doporučuji normální sůl, dochutit kořením, může být pepř, provensálské bylinky, nebo co kdo rád. Pouze je nutné maso nechat uležet 2 - 3 dny. :-)) Zkoušel jsem to i s drůbežim a hovězím masem a výsledky byly překvapivě dobré. ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web