Autor:

Dolnozemský maďarský guláš

Snadné
Ingredience
Hovězí kližka 500 g
Brambory 1 kg
Rostlinný olej 3 lžíce
Rajčata 3 ks
Cibule
středně
2 ks
Česnek 2 stroužek
Paprika - sladká
mletá
1 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso osmahneme,přidáme mletou papriku, česnek utřený se solí a maso. Společně chvíli opékáme, potom mírně podlijeme teplou vodou vždy, když se tuk odděluje od šťávy. K poloměkkému masu přidáme na kolečka nakrájená a oloupaná rajčata a pepř. Dusíme velmi zvolna. Až začne maso měknout, přidáme na kostky nakrájené a oloupané brambory (případně na nudličky nakrájený paprikový lusk) a zalijeme je potřebným množstvím vody. Když se brambory v guláši uvaří, několik jich vidličkou rozmačkáme o stěnu nádoby. Promícháme a podáváme v miskách nebo polévkových talířích.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Dolnozemský maďarský guláš

Komentáře

  1. Skarpa   26.03.2017 | 17:35 | reagovat |

    Jednoduchý a moc dobrý recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web