Autor:

Dolnozemský maďarský guláš

Snadné
Ingredience
Hovězí kližka 500 g
Brambory 1 kg
Rostlinný olej 3 lžíce
Rajčata 3 ks
Cibule
středně
2 ks
Česnek 2 stroužek
Paprika - sladká
mletá
1 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso osmahneme,přidáme mletou papriku, česnek utřený se solí a maso. Společně chvíli opékáme, potom mírně podlijeme teplou vodou vždy, když se tuk odděluje od šťávy. K poloměkkému masu přidáme na kolečka nakrájená a oloupaná rajčata a pepř. Dusíme velmi zvolna. Až začne maso měknout, přidáme na kostky nakrájené a oloupané brambory (případně na nudličky nakrájený paprikový lusk) a zalijeme je potřebným množstvím vody. Když se brambory v guláši uvaří, několik jich vidličkou rozmačkáme o stěnu nádoby. Promícháme a podáváme v miskách nebo polévkových talířích.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Dolnozemský maďarský guláš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web