Dobrušská pomazánka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      g máslo
    • 3
      ks tavený sýr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce natvrdo
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžička kečup - jemný
    • mléko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslo utřeme se sýrem do pěny, přidáme strouhané vejce (já dávám dvě) a strouhanou cibuli. Lehce promícháme a na závěr vmícháme do pomazánky kečup. Samozřejmě osolíme. Pokud se vám zdá pomazánka moc hustá, zředíme kapkou mléka.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    23. 6. 2012 13:18

    Taveňáková pomazánka. Nastrouhaná cibule tam byla zajímavá, chuťově to šlo, ale nic, o čem by člověk psal domů... :)

  • Stouri
    Stouri |

    22. 11. 2010 13:59

    Mě se také stalo, že cibule byla hořká. proto ji krájím úplně na droboulinko. Jinak úplně výborné.

  • Stourascova
    Stourascova |

    22. 11. 2010 13:56

    :'( :-$ :-) =-O :-* <3 :-S

  • Stourascova
    Stourascova |

    22. 11. 2010 13:55

    :'( <:-)

  • Alexandra Daňková
    Alexandra Daňková |

    31. 5. 2009 12:55

    moc dobrá pomazánka, přidala jsem ještě trochu šunky, která mi zbyla a snědli jsme ji na posezení

  • lucka
    lucka |

    3. 1. 2007 16:38

    cibule nezhořkne, hořkne jenom štáva z cibule, někdy stačí nechat vyplakat, nebo já ráda nahrazuji cibuli porkem

  • Anonym
    Anonym |

    19. 12. 2006 22:18

    Použijete-li nerez struhadlo, tak nemůže zhořknout.

  • Magda
    Magda |

    19. 12. 2006 08:44

    Mně už se stalo, že nastrouhaná cibule zhořkla. Od té doby cibuli nikdy nestrouhám.

  • Ivana Nedbalková
    Ivana Nedbalková |

    18. 12. 2006 13:57

    Cibule určitě nezhořkne, mám to vyzkoušené.

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    18. 12. 2006 12:21

    Dělám také takovou pomazánku, někdy přidám i na jemno nakrájené steril. okurky.Ale cibuli na jemno krájím, bála bych se že po strouhání bude hořká.