Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4x
1 1 5

Dobroučké rizoto

Snadné
Ingredience
Rýže 3 balíček
Cibule
Masox 2 kostka
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Plátky krkovičky bez kosti 2 ks
Mražená zelenina  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Cibuli a krkovičku nakrájíme, okořeníme a osmažíme. Mezitím v 1/2 l vody rozpustíme masox, ve druhém 1/2 l vody jiný bujon. Do pekáčku dáme osmažené maso s cibulí, rýži, zeleninu a zalijeme oběma půllitry. Okořeníme. Pečeme v troubě, dokud je voda v pekáčku. Průběžně promícháváme.
Podáváme s nastrouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Dobroučké rizoto

Komentáře

  1. LadyToTy   02.04.2013 | 12:41 | reagovat | závadný

    Naše nejoblíbenější rizoto :-)

  2. Milly   02.09.2012 | 21:22 | reagovat | závadný

    Vynikající recept, celá rodinka si pochutnala, všem doporučuji :-)

  3. Jitka Lojková   27.04.2012 | 22:51 | reagovat | závadný

    Udělali jsme podle vás toto rizoto s kuřecím masíkem a byla to žranice pěkná, děti se jen ollzovaly a manžel také. Takže doporučuji.

  4. 77sniper   11.11.2010 | 15:18 | reagovat | závadný

    Ahoj ted jsem to dodelal a je vynikajici

  5. Olga   01.11.2007 | 18:53 | reagovat | závadný

    Martinka,nesmieš to s tými hríbami v rizote prehnať,všetkého s mierou,každý nech si urobí podlla svojej chuti.100 ľudí ,100 chutí.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X