Autor:

Dijonský řízek

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
 
Dijonská hořčice  
Kladenská pečeně  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí prsíčka naklepeme, pomažeme hořčicí, osolíme a opepříme. Na půlku položíme plátek kladenky, ohneme, sešpejlíme a osmažíme dozlatova.
Je to výborné a šťavnaté.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Dijonský řízek

Komentáře

  1. Jozef T.   23.01.2007 | 17:39 | reagovat | závadný

    Ak pouzijete autentickú Maille, tá po osmazení dá mäsu velmi príjemnú chut (ani detom nevadí). Ostré sú hlavne tie rôzne imitácie, ktoré okrem pikantnosti nemajú ziadnu inú chut. Maille má vynikajúcu chut a je pikantná. V tom je ten rozdiel.

  2. Renata Kolářová   22.01.2007 | 16:28 | reagovat | závadný

    Ráda bych se zeptala, zda dijonská hořčice zůstane tak ostrá i po osmažení?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web