Autor:

Dijonský řízek

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
 
Dijonská hořčice  
Kladenská pečeně  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí prsíčka naklepeme, pomažeme hořčicí, osolíme a opepříme. Na půlku položíme plátek kladenky, ohneme, sešpejlíme a osmažíme dozlatova.
Je to výborné a šťavnaté.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Dijonský řízek

Komentáře

  1. Jozef T.   23.01.2007 | 17:39 | reagovat |

    Ak pouzijete autentickú Maille, tá po osmazení dá mäsu velmi príjemnú chut (ani detom nevadí). Ostré sú hlavne tie rôzne imitácie, ktoré okrem pikantnosti nemajú ziadnu inú chut. Maille má vynikajúcu chut a je pikantná. V tom je ten rozdiel.

  2. Renata Kolářová   22.01.2007 | 16:28 | reagovat |

    Ráda bych se zeptala, zda dijonská hořčice zůstane tak ostrá i po osmažení?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web