Dijonský řízek

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso prsa
    • dijonská hořčice
    • kladenská pečeně
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí prsíčka naklepeme, pomažeme hořčicí, osolíme a opepříme. Na půlku položíme plátek kladenky, ohneme, sešpejlíme a osmažíme dozlatova.
2
Je to výborné a šťavnaté.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    23. 1. 2007 17:39

    Ak pouzijete autentickú Maille, tá po osmazení dá mäsu velmi príjemnú chut (ani detom nevadí). Ostré sú hlavne tie rôzne imitácie, ktoré okrem pikantnosti nemajú ziadnu inú chut. Maille má vynikajúcu chut a je pikantná. V tom je ten rozdiel.

  • Renata Kolářová
    Renata Kolářová |

    22. 1. 2007 16:28

    Ráda bych se zeptala, zda dijonská hořčice zůstane tak ostrá i po osmažení?