Dijonské karbanátky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg mleté maso : mix
    • 1
      ks cibule jemně pokrájená
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce dijonská hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • chlebové střídky rozdrobené, na zahuštění směsi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso dáme do mísy, přidáme jemně pokrájenou cibuli, dijonskou hořčici, vejce, sůl a pepř. Vše dobře promícháme a dle potřeby zahustíme rozdrobenou nebo rozmixovanou chlebovou střídkou. Necháme alespoň hodinu proležet. Z masové směsi uděláme placičky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Lze je i grilovat.
2
Podáváme s bramborovou přílohou nebo chlebem, s hořčicí a čerstvě pokrájenou cibulí.
Zařazení: Maso Mleté
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Saša
    Saša |

    16. 7. 2016 13:31

    Byly výborný :-P . Tak díky!

  • Andrea Chovancová
    Andrea Chovancová |

    23. 4. 2015 19:31

    Výborné, zahustila jsem je tmavým tousťákem.

  • Miluš
    Miluš |

    15. 3. 2012 06:49

    Karbanátky mám ráda,ale nemůžu do nich ze zdravotních důvodů dávat česnek.Zkusila jsem podle vašeho receptu a chutnaly nám velmi.Děkuji za recept.

  • danmar
    danmar |

    16. 11. 2011 11:30

    super "karboše" :)))....moc dobré !!!

  • Martinkaf
    Martinkaf |

    23. 7. 2011 10:59

    Vynikající. Dělala jsem malé placičky a manžel si je pochvaloval.

  • Jana
    Jana |

    3. 7. 2011 12:07

    byly moooc dobrý!

  • Eldudelino
    Eldudelino |

    21. 6. 2011 22:05

    dik.........ten nemec na pude se obcas objevi.......... :-) :-D :-)