Autor:

Dhál

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Červená čočka 1 hrnek
Koření - Garam masala 1 lžíce
Sůl  
Cibule 1 ks
Prolisovaný česnek 3 stroužek
Sekaná rajčata 4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Červenou čočku propláchneme vodou a s hrnkem vody, solí a kořením vaříme zprudka pod pokličkou cca 15 min až do změknutí. Mezitím si na proužky nakrájenou cibuli zesklovatíme na kapce oleje, přidáme nakrájená rajčata a rozetřený česnek a též dusíme do změknutí. Ve finále vmícháme hotovou čočku. Je to rychlý a lehký pokrm původem z Pákistánu. Dobrou chuť :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Dhál

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web