Autor:

Dhál

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Červená čočka 1 hrnek
Koření - Garam masala 1 lžíce
Sůl  
Cibule 1 ks
Prolisovaný česnek 3 stroužek
Sekaná rajčata 4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Červenou čočku propláchneme vodou a s hrnkem vody, solí a kořením vaříme zprudka pod pokličkou cca 15 min až do změknutí. Mezitím si na proužky nakrájenou cibuli zesklovatíme na kapce oleje, přidáme nakrájená rajčata a rozetřený česnek a též dusíme do změknutí. Ve finále vmícháme hotovou čočku. Je to rychlý a lehký pokrm původem z Pákistánu. Dobrou chuť :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Dhál

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web