Autor:

Dezert s vinnými hrozny

Střední
Ingredience
Hrozny 400 g
Bílé víno 500 ml
Želatina 40 g
Peprmintový likér 4 lžíce
Cukr  
Meduňka  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

V polovině vína namočíme želatinu, ostatní svaříme, ochutíme cukrem, obarvíme likérem a přidáme želatinu (nesmí vařit), vložíme hrozny a rozdělíme do sklenic na stopce. Necháme dobře vychladit, podáváme ozdobené meduňkou a s hořickými trubičkami jako přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Dezert s vinnými hrozny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web