Autor:

Dezert "Hadzi Emin"

Snadné
Ingredience
Smetana ke šlehání 500 ml
Arašídy
v karamelu
1 balíček
Malinový džem 150 g
Růžový likér
lze použít i malinový nebo višňový
1 lžíce
Ztužovač šlehačky 1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Arašídy v karamelu nahrubo pomeleme. Smetanu vyšleháme do husta se ztužovačem. Přidáme arašídy, džem, likér a opatrně, ale pořádně promícháme. Přendáme do mističek a ponecháme v mrazáku minimálně 3 hodiny. Ozdoba podle fantazie, chuti a možností.

Recept pochází z Turecka, je to specialita hotelu „Zurich“ v Istambulu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahodový koláč Recept na úžasný jahodový koláč Články z

Komentáře k receptu: Dezert "Hadzi Emin"

Komentáře

  1. Anonym   29.03.2006 | 14:23 | reagovat |

    My to mame nejradeji jeste nez je to napul zmrzly, napul krem:-))

  2. Pavlína Svitáková   29.03.2006 | 14:03 | reagovat |

    Zmrzliny všeho druhu ,to je moje.Tento dezert je velice zajímavý.Moc dííík ,Airan.:-)

  3. Helena   28.03.2006 | 16:06 | reagovat |

    To vypada velmi zajimave,jen jsem nevedela,ze existuje ruzovy liker.Mam doma extrakt z kvetu ruze(nealkoholicky),liker jen tresnovy,uvidime.Nestiham vsechny ty dobroty vyzkouset.

  4. Tereza Jarčušková   28.03.2006 | 12:00 | reagovat |

    Pani Airan, ďakujem za výborný recept : )))

  5. Jaroslava Oumarová   28.03.2006 | 11:24 | reagovat |

    Airan, díky za další úžasný recept:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web